fbpx

Inlays voor maximaal comfort

Heb je last van vermoeide voeten? Of pijnlijke voetklachten tijdens het lopen? Dan zijn de inlays van SoleStudio dé oplossing voor jou. Inlays die jouw voeten dagelijks ondersteunen en comfort bieden. Elke stap voelt voortaan anders. Onze steunzolen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën en materialen die zorgen voor maximale ondersteuning, stabiliteit en schokabsorptie.

Voorkomen is beter dan genezen

Wat maakt de inlays van SoleStudio zo speciaal?

De op maat gemaakte voetbedden zijn vakkundig ontworpen door experts op het gebied van podotherapie en orthopedie. Met oog voor detail en kwaliteit. Ze kunnen zowel ondersteunend, ontlastend als corrigerend werken. SoleStudio maakt inlays voor iedereen die maximaal comfort uit elke stap wil halen.

Waarom zou je kiezen voor SoleStudio?

Voorkomen is beter dan genezen. Helaas wijst de praktijk vaak anders uit en blijven sommige mensen te lang doorlopen met vage voetklachten. Waarom zijn onze steunzolen de beste optie?

Gebrek aan ondersteuning kan naast voetklachten ook resulteren in enkel-, knie-, heup- of rugklachten. Last van hielspoor, plat-, knik- of holvoeten? De inlays van SoleStudio kunnen ook bij dergelijke klachten dé oplossing zijn!

Waarom zou je kiezen voor SoleStudio?

  • Ultiem comfort: verlichting van voetpijn en ongemak;
  • Stijlvol design: duurzaam en hoogwaardige kwaliteit;
  • Dynamische ondersteuning: beter bewegen met vrijheid en vertrouwen;
  • Veelzijdigheid: geschikt voor elke gelegenheid en (sport)activiteit;
  • Maatwerk: elk voetprofiel is uniek, daarom creëren we inlays op maat voor een perfecte pasvorm en ondersteuning.

Meer informatie over inlays?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil meer weten over

Geschikt voor elke gelegenheid en (sport)activiteit

Inlays voor iedereen die maximaal comfort uit elke stap wil halen

Intake

Heb je voetklachten? Je kunt dan mét of zonder verwijzing van een medisch specialist bij SoleStudio terecht. Tijdens de intake bespreken we uitgebreid de aard van jouw voetklachten. Een kwestie van onderzoeken, observeren en analyseren.

Geavanceerde aanmeettechnieken

Vakmanschap en geavanceerde aanmeettechnieken staan garant voor 100% maatwerk en snelle levertijd van ongeveer twee weken. Zo creëert SoleStudio voor jouw voetklachten dé oplossing.

Controleren van de pasvorm

Bij de levering controleren we nogmaals de pasvorm én functionaliteit van de inlays. Ook nemen we de inloopprocedure door. Na de controleafspraak evalueren we jouw ervaringen. Zijn er nog aanpassingen noodzakelijk? Zo weten we zeker dat je tevreden naar buiten loopt.

Vergoeding

Bij levering reken je de factuur direct met ons af. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kom je in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Deze vergoeding moet je zelf declareren met onze factuur. De exacte informatie daarover staat in de polisvoorwaarden. We leggen het graag uit.

Je kunt mét of zonder verwijzing bij SoleStudio terecht

Thermytex 3592 - Warmte regulerend - Anti allergisch - Absorberend - Afwasbaar

Kenmerken Sole Studio Inlays

All day/sport BW 5000

Onderbouw EVA Cad shore 50 voor stabiliteit, duurzame correctie en ondersteuning van de voetgewelven.

Tussenlaag EVA high flex voor optimale demping van gewrichten.

Toplaag Thermytex 3592, vocht absorberend, anti allergic.

Fascitis plantaris inlay FP 3000

Het ontzien en corrigeren van een hevige irritatie van de peesplaat, ook wel Fascitis plantaris genoemd, is een lastig te bestrijden voetklacht.

De Sole Studio inlay FP 3000 is voorzien van een gepolsterde fascie groef.

In combinatie met een dempende toplaag, bekleed met Thermytex zorgt deze inlegzool voor een optimale ontlasting van de peesmusculatuur onder de voet.

Naast onze Sole Studio basis bekleding bieden wij de mogelijkheid om specifieke sportbekleding te verkiezen nl. Artex kleur kobalt of zwart.

Wil je graag een lederen toplaag op de inlays? Wij leveren hoogwaardig kwaliteit leder van Maasleder uit Waalwijk.