fbpx

Vakkundig, klantvriendelijk en innovatief

Vakkundig, klantvriendelijk en innovatief. Zo zou je Schilte Orthopedie in een notendop kunnen omschrijven. “Voetklachten? Blijf er niet mee lopen!” is niet voor niets ons motto. Voor iedere voetklacht creëren we namelijk dé oplossing! Naast vakmanschap resulteren geavanceerde aanmeettechnieken voor maatwerk en snelle levertijden.

Lid van Voetcentraal

Garantie voor kwaliteit

Schilte Orthopedie is lid van Voetcentraal. Een krachtenbundeling van orthopedisch schoentechnische bedrijven die kennis, ervaring én vakmanschap delen. Onze visie? Samen staan we sterker. Ook zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVOS-Orthobanda en SEMH, een erkend leverancier voor schoentechnische hulpmiddelen. Jouw garantie voor kwaliteit!

Uitstekend geoutilleerde praktijken

Sfeervolle praktijken

Onze sfeervolle en uitstekend geoutilleerde praktijken in Den Haag en Rijswijk zijn goed bereikbaar. Na verwijzing van de medisch specialist kun je eenvoudig online of telefonisch een afspraak maken. Heb je steunzolen nodig? Dan is een verwijzing niet noodzakelijk. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en informeren je graag over de eigen bijdrage. Kortom, je bent met iedere voetklacht welkom voor een persoonlijk en deskundig advies.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil meer weten over*

Vakkundig, klantvriendelijk en innovatief

Schilte Orthopedie creëert voor iedere voetklacht dé oplossing!

Multidisciplinaire aanpak

We werken nauw samen met medisch specialisten in de regio zoals orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen en fysiotherapeuten. Een kwestie van vertrouwen in onze expertise. Deze multidisciplinaire aanpak leidt tot effectieve behandelplannen en tevreden cliënten.