fbpx

Aangepaste schoenen

Sommige voetklachten kunnen we oplossen met kleine aanpassingen aan confectieschoenen. Dat zijn schoenen die je in de betere schoenenwinkel kunt kopen. De voordelen spreken voor zich. Je hebt dan ruime keuze uit trendy collecties. Met eenvoudige aanpassingen aan de binnenkant, hak en/of zool kunnen we o.a. de afwikkeling van de voet verbeteren, verschil in beenlengte compenseren en/of meer stabiliteit bieden.

Bovendien kunnen we kleine aanpassingen combineren met het gebruik van steunzolen. Uiteraard moeten deze confectieschoenen wel voldoen aan bepaalde eisen. We adviseren je graag en vinden altijd een adequate oplossing!

Geavanceerde aanmeettechnieken

Werkwijze

Na verwijzing van de specialist, die jouw zorgvraag geformuleerd heeft, kun je online of telefonisch een afspraak maken. Tijdens de intake bespreken we uitgebreid de aard van jouw voetklachten. Een kwestie van onderzoeken, observeren en analyseren. Vakmanschap en geavanceerde aanmeettechnieken staan garant voor maatwerk en snelle levertijd van ongeveer twee weken. Voor iedere voetklacht creëren we dé oplossing!

Bij de levering controleren we nogmaals de pasvorm én functionaliteit van de aangepaste schoenen. Ook leggen we de inloopprocedure uit. Na de controleafspraak evalueren we jouw ervaringen. Zijn er nog aanpassingen noodzakelijk? Zo weten we zeker dat je tevreden naar buiten loopt.

Vanuit basisverzekering vergoed

Vergoedingen

Meestal vergoeden zorgverzekeraars de kleine aanpassingen volledig. Uiteraard moet je de schoenen wel zelf aanschaffen. Bij sommige verzekeraars krijg je via de aanvullende verzekering een gedeelte van het aankoopbedrag terug. De informatie daarover vind je in de polisvoorwaarden. We leggen het graag uit!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil meer weten over*

Wat vind jij mooi?

Orthopedische schoenen zijn al lang niet lelijk meer

Kiezen wordt nog lastig. Wat vind jij mooi? Daar draait het om!

We presenteren dan ook  een uitgebreide, modieuze collectie voor vrouwen, mannen én kinderen. Met oog voor trends en functionaliteit. Verkrijgbaar in verschillende leersoorten en kleuren. Van klassiek tot casual. Passend bij jouw behoefte én stijl.

Na het aanmeetproces selecteer je eenvoudig jouw favoriete model via onze schoenmodel.nl. Je vindt er afbeeldingen van confectieschoenen die als voorbeeld kunnen dienen. Van kekke sneakers, robuuste werkschoenen tot charmante enkellaarsjes.